De partners van Netwerk Vitaal Limburg bieden een optimale oplossing op maat, in een continue proces naar vitaliteit en duurzaam inzetbare medewerkers.

Onze kracht zit in de mix van vitaliteitspartners die complementair aan elkaar zijn en goed op de hoogte van ieder zijn toegevoegde waarde.

Onze founding partners:

Team member
Pauline Verhoef
Thermae 2000
Pauline Verhoef
Thermae 2000
Pauline Verhoef
Thermae 2000

“Vitaliteit is voor mij blij zijn met de verschillende rollen in mijn leven; van moeder tot carrièrevrouw. Voldoende energie hebben deze met plezier uit te kunnen voeren. In mijn werk zorgt het ervoor dat ik met plezier en passie aan de slag ben, samen creëren we een groter doel.”

 

Thermae 2000 levert een bijdrage aan de rust & ontspanning van medewerkers; zowel fysiek als mentaal. Zodat men in balans blijft. Mens Sana in Corpere Sano, oftewel ‘een gezond geest in een gezond lichaam’.

Pauline Verhoef | Commercieel directeur Thermae 2000

Team member
Ruud Hanssen
Health2Work
Ruud Hanssen
Health2Work
Ruud Hanssen
Health2Work

“Vitaliteit is voor mij lekker in je vel zitten, zodat je optimaal kunt presteren. Een goede balans tussen werk en privé.”

Health2Work adviseert organisaties over het optimaal en ergonomisch inrichten van werkplekken in zowel kantoor, zorg-, als industriële omgevingen. Een optimaal ingerichte werkplek zorgt voor meer werkplezier en minder kans op ontwikkelen van klachten, dit levert een belangrijke bijdrage aan de vitaliteit en productiviteit van de medewerkers. Indien er reeds sprake is van (fysieke) klachten biedt Health2Work ook maatwerkoplossingen middels gedegen advies en begeleiding.

Ruud Hanssen | Ergonomisch adviseur Health2Work

Team member
Loek Vaessen
Get Innergized
Loek Vaessen
Get Innergized
Loek Vaessen
Get Innergized

“Vitaliteit geldt voor mij als de mate waarop je in staat bent persoonlijk leiderschap te tonen en eigen regie te nemen over jouw (werkend en niet-werkend) leven.” Als je de kracht, wil en het vermogen hebt om je leven op een positieve manier in te richten dan zit het met je vitaliteit wel goed!”

 

Get Innergized traint leidinggevenden om duurzame inzetbaarheid als ‘new way of work’ op te nemen in het DNA van de organisatie. Hierbij werken we graag met organisaties die de mens centraal stellen en vanuit een duurzame purpose handelen. Bij de implementatie van duurzame inzetbaarheid richten we ons op de organisatie, teams en de individuele medewerker. Het ontwikkelen van de juiste mindset en het voeren van motiverende inzetbaarheidsgesprekken met medewerkers zijn hier een voorbeeld van. Daarnaast is de ‘loopbaan APK’ bij medewerkers een uitstekend instrument om op regelmatige wijze de inzetbaarheid (employability) en werkgeluk te meten en gerichte acties te ondernemen. Het effect hiervan is een meer wendbare, fitte en aantrekkelijke organisatie om bij te werken.

Loek Vaessen | Eigenaar Get Innergized

Team member
Wenco Brouwer
benVitaal
Wenco Brouwer
benVitaal
Wenco Brouwer
benVitaal

“Vitaliteit is als je erin slaagt om prettig, gezond, in balans en met voldoende uitdaging en kennis te werken én te leven. Op die manier kun je niet alleen tot aan je pensioen je werk goed en met plezier blijven uitoefenen, maar kun je ook beter en langer genieten van de tijd vanaf je pensioen; echt duurzaam inzetbaar zijn dus.”

benVitaal biedt leefstijlcoaching aan met een integrale en brede preventieve aanpak. Niet alleen de medewerker die een probleem of hulpvraag heeft helpen, maar juist ook de bewustwording creëren bij die mensen die nog niet inzien dat het belangrijk is de leefstijl aan te passen. Evenals de mensen die gezond zijn ondersteunen in nog gezonder en fitter te worden.

benVitaal levert organisatie breed projectmanagement. Eventueel aan de hand van een ESF subsidie voor duurzame inzetbaarheid kunnen wij een compleet project neerzetten samen met organisaties. Wij ondersteunen in het creëren van draagvlak op alle lagen van de organisatie, de communicatie over het programma, het vormgeven van het programma én de invulling door middel van coaching, interventies en workshops. Waar nodig dragen wij het stokje over aan partners zodat wij te allen tijde kunnen voorzien in de behoefte of het verbeteren van de aandachtspunten specifiek voor die organisatie.

Wenco Brouwer | Eigenaar benVitaal

Team member
Cyriel Dubislav
FysioStofberg
Cyriel Dubislav
FysioStofberg
Cyriel Dubislav
FysioStofberg

“Vitaliteit voor mij is wakker worden en klaar zijn voor de dag en alles wat op mijn pad komt. Ik voel me goed en ben in staat om mij volledig en met energie in te zetten voor de dingen die ik wil doen. Het is meer dan fysieke fitheid en mentale rust alleen. Het gaat ook over energie krijgen van bijvoorbeeld werk en wat je voor anderen kunt betekenen. Want door die energie en dat goede gevoel, ben ik in staat om met de alledaagse veranderingen goed om te gaan en blijf ik in control.”

 

FysioStofberg zorgt ervoor dat medewerkers fysiek inzetbaar blijven. Wij zorgen voor inzicht en het meetbaar maken van individuen en populaties. We bieden Preventief Medisch Onderzoek in al zijn facetten. Vragenlijsten op maat, biometrisch onderzoek (ECG, longfunctie, cholesterol, glucose, bloeddruk, BMI, vetpercentages, handknijpkracht, uithoudingsvermogen, reactiesnelheid, sprongkracht, balans, audiometrie). Van individuele coaching tot groepsrapportage, aanbevelingen en coaching.

Cyriel Dubislav | Mede-eigenaar FysioStofberg

Image module