Met Netwerk Vitaal Limburg willen we MKB ondernemers en (HR)managers verbinden op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Kennis delen en inspireren met verhalen uit de praktijk om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Daar willen we het niet bij laten. Want naast bewustwording is de volgende stap, de daadwerkelijke actie, essentieel voor verandering en verbetering.

Daarom zijn er bij Netwerk Vitaal Limburg een aantal vitaliteitspartners aangesloten. Ieder met zijn eigen expertise op gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Samen bieden zij een complete dienstverlening – de vitaliteitsreis binnen een organisatie – met als doel gelukkige en energieke Limburgse medewerkers, die fit for the future zijn.

Iedere organisatie die aan de slag gaat met vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk doorloopt zijn eigen reis.
Maatwerk is geboden en ook niet alles wat er binnen deze thema’s mogelijk is hoeft opgepakt te worden binnen een organisatie.
Dat er echter één aanspreekpunt is die je de weg wijst, de mogelijkheden laat zien, maar ook aangeeft waar je (nog) niet voor moet kiezen is van grote meerwaarde om gericht aan de slag te gaan.

Partner worden van Netwerk Vitaal Limburg

Zet jullie organisatie zich ook in om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten en wil je je als partner van Netwerk Vitaal Limburg daar actief voor inzetten? Maak dan een afspraak om kennis te maken. Zodat we persoonlijk elkaars business kunnen verkennen, de verwachtingen helder hebben en goed beeld hebben van elkaars toegevoegde waarde.

Investering: € 995,-p/12 maanden

Wil je liever een kleinere rol spelen binnen ons Netwerk? Check dan onze sympathisanten.

Afspraak maken