Onze sympathisanten

Karin Reichrath

Vitaliteit. De wereld heeft er op dit moment de mond van vol. Voor mij betekent vitaliteit dat ik in staat ben het leven in alle facetten in goeden doen te omarmen en te leven. In goeden doen in de betekenis van: tevreden zijn, het leven nemen zoals het is, maar wel actief er het allerbeste uithalen. De levenskracht die hiervoor nodig is, te halen uit voeding, dat naast gezond eten, voor mij betekent: verbondenheid, onvoorwaardelijke liefde, energie, lachen, zinvolheid, adem, aanwezigheid, vertrouwen, acceptatie, natuur en beweging.

Leven is topsport bedrijven en topsport kun je alleen bedrijven als je fysiek en mentaal goed in je vel zit. Ik werk samen met jou, in je rol als mens én ondernemer, aan jouw individuele ontwikkeling op zowel fysiek als mentaal gebied, om die topsport te kunnen bedrijven

In een individuele aanpak maak ik gebruik van diverse coaching tools en tools/therapieën uit de complementaire gezondheidszorg en natuurgeneeskunde.

Ga je met mij een traject aan dan:
• Gaan we samen op zoek naar jouw purpose, jouw doel in het leven.
• Leer ik je bewuster te worden van de keuzes die je hebt en die je maakt.
• Neem je meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven/doelen.
• Word je doelgerichter, waardoor je je doelen gaat behalen.
• Werk je aan zelfreflectie (als mens èn als ondernemer).
• Stimuleer ik jouw oplossingsgericht vermogen (de oplossing zit in jezelf).
• Werken we samen aan jouw eigen duurzame resultaat zowel op het gebied van preventie als op momenten dat het leven even niet meer zo lekker loopt.

Deze individuele aanpak pas ik ook toe bij gezondheidsklachten. Als natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut richt ik me op de zieke, niet op de ziekte.
Mijn missie is, zorgen voor hernieuwde balans in lichaam en geest en zo de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Je wilt verder met je leven, daar werken we samen aan.

Jimé Hoen | MijnMarketing

“MijnMarketing.com ambieert een gezonde, geestelijke en lichamelijke gesteldheid van medewerkers. Fysieke en mentale gezondheid staan hoog in het vaandel om een duurzame relatie voor én met onze medewerkers te waarborgen. Dit wordt mede ondersteund door ergonomische werkplekken, gratis gebruik van sport- en wellnessfaciliteiten bij de nabijgelegen sportclub en deelname aan verschillende sportieve evenementen.

Ook streven we naar de juiste kwaliteit en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Ons team bestaat namelijk stuk voor stuk uit gepassioneerde marketeers, die regelmatig trainingen volgen en evenementen/beurzen bezoeken. Zo borgen we kennis en kunde van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Ten slotte dragen diverse teambuilding activiteiten bij aan een gezonde en positieve sfeer op de werkvloer. Zo borgen we dag in, dag uit een maximaal resultaat voor een groot en divers klantportfolio. Kortom, de juiste synergie is het halve werk. Het resultaat? Meer werkplezier, een gezonde balans tussen geestelijke en lichamelijke gesteldheid én een hogere productiviteit.
Welkom bij MijnMarketing.com

MijnMarketing.com is een full-service marketingbureau met alle facetten van online en offline marketing onder één dak. Er wordt enkel gewerkt wordt met vaste medewerkers in directe loondienst en een op elkaar ingespeeld team van specialisten die synergetisch alle online en offline kanalen op elkaar afstemmen. Een team dat wil scoren met het oog op het resultaat.

Elk team bestaat uit een strategisch adviseur, Marketing Manager, social marketeer, google marketeer, tekstschrijver, fotograaf, videograaf, conceptueel vormgever, designer en webdeveloper. Deze kijken gevraagd en ongevraagd mee naar de opdrachten. De Marketing Manager fungeert niet als doorgeefluik, maar voegt aan de opdracht marketingkennis toe om de communicatie uitingen sterker te maken.”

Manon Simonis en Eveline Smeets | YogaPlace

“Vitaliteit is voor ons een gevoel van levenskracht. Een stroming van passie, creativiteit en energie. Maar ook een baken van rust, stabiliteit en zingeving. Deze facetten in balans creëren een twinkeling in iemands ogen die uitstralen; YES! Ik leef. Vitaliteit is het resultaat van leven en werken in balansYogaplace is pionier als het gaat om het implementeren van vitaliteitsprogramma’s binnen bedrijven waarin het fysieke en het mentale aspect met elkaar gecombineerd worden.

Als Yoga instituut heeft Yogaplace alle kennis en kunde in huis om het verschil te maken voor zowel mens als organisatie. Door juist deze twee facetten op een unieke wijze met elkaar te combineren ontstaat een duurzame gezondheid vanuit zelfsturing en bewustzijn.
Naast het faciliteren van bedrijfsvitaliteit is Yogaplace een erkend opleidingsinstituut voor beroepsmatige vakspecialisten waar continue groei en ontwikkeling voorop staat.

Vanuit de uitvalsbasis in Sittard faciliteert Yogaplace niet alleen regionaal maar ook landelijk dagelijks een aanbod aan studiolessen en online streamingsdiensten.

Met een team van ruim 20 medewerkers staat Yogaplace voor de kracht, vitaliteit en authenticiteit van eeuwenoude (yoga)tradities. Toegepast in de hedendaagse maatschappij. Om op deze manier een bijdrage te leveren aan een vitale gezondheid op fysiek en mentaal niveau. Waardoor een leven vanuit vrijheid voor iedereen binnen handbereik is.”

Marc Helwegen

“Vitaliteit is voor mij een krachtige (positieve) energie. Het laat zien hoe iemand in het leven staat. Vitaliteit is niet 1 ding, het is een veelomvattende holistische levenskracht.

Bijvoorbeeld;

Zit je op de juiste plek bij jouw opdracht- of werkgever? Slaap je ‘goed’,  eet je gezond, beweeg (sport) je voldoende? Ervaar je weinig stress en heb je prettige sociale contacten en kun je goed tot rust komen?

Dát geeft aan in welke mate jij vitaal bent, en welke kracht (energie) je uitstraalt. Wanneer je hier niet de juiste balans hebt weten te vinden als individu, dan zit je niet optimaal in jouw kracht/energie en kun je onmogelijk optimaal presteren (op welk vlak dan ook).”

Meer info over sympathisant worden