Stichting Netwerk Vitaal Limburg (NVL) heeft als missie “Gezonde en gelukkige medewerkers in Limburg”.

Herken je je met jouw bedrijf in deze missie en wil je je graag aansluiten, dan kan dat!
Natuurlijk we er vanuit dat jullie organisatie deze visie van gezondere, gelukkigere en vitalere medewerkers ondersteunt.

Naast de (founding) partners en de partners heeft Netwerk Vitaal Limburg namelijk de mogelijkheid om lid te worden als sympathisant. Netwerk Vitaal Limburg is een kwaliteitsstichting die duidelijk gaat voor een doel en niet opgericht als commercieel netwerk. Zoals vermeld ondersteun je als sympathisant de missie van NVL. Aangezien we een stichting zijn, is er geen winstdoel, maar is het doel 100% om bij te dragen aan de missie.

Hoe word je sympathisant?

Je kunt je interesse als sympathisant laten weten via onderstaande button. Sympathisanten betalen een jaarlijkse bijdrage van 395 euro (indien na juli ingeschreven 50%). De bijdrage van sympathisanten wordt 100% gebruikt om het doel van de Stichting te behalen en jaarlijks is er ook transparantie in de begroting.

Wat betekent jouw lidmaatschap als sympathisant van Netwerk Vitaal Limburg?

  • – Je draagt middels het lidmaatschap de visie van Netwerk Vitaal Limburg een warm hart toe en draagt het belang van (meer) vitaliteit op de werkvloer mede uit.
  • – Vermelding op de website als sympathisant.
  • – Logo en omschrijving van jullie diensten/producten.
  • – Sympathisanten kunnen worden gevraagd kennis te delen in onze nieuwsbrief, via de social media, op events of via online workshops (geen sales).
  • – Korting op de georganiseerde events van NVL (events zijn in principe enkel toegankelijk voor directies en HR managers van bedrijven 5-250 medewerkers).
  • – Jaarlijks organiseren we een (online) meeting voor sympathisanten o.l.v. Netwerk Vitaal Limburg en hoe we de gezamenlijke missie nog beter uit kunnen dragen.

Wil je liever een nog actievere rol binnen ons Netwerk spelen? Check dan ons partnerschap.

Aanmelden als sympathisant.
Image module