Thermae 2000 en YogaPlace slaan handen ineen

“Mentale ontspanning is een steeds belangrijker onderdeel in het wellnessaanbod van Thermae 2000. Daarom ging het Valkenburgse wellnesscentrum op zoek naar een samenwerking met een aanbieder van yoga. In september opent Yogaplace, dat een vestiging heeft in Sittard en in Urmond, haar derde locatie bij Thermae 2000.

De vraag naar ontspanning van lichaam en geest blijft groeien. Zeker sinds we door corona veel meer aan ons huis en onze directe omgeving gebonden zijn. De digitale mogelijkheden schoten het afgelopen anderhalf jaar als paddenstoelen uit de grond, ook bij Yogaplace. Het bedrijf van Manon Simonis moest in maart vorig jaar de locaties tijdelijk sluiten en zette in korte tijd een volledig online platform op waar docenten digitale lessen gaven. Maar de behoefte aan ‘echt’ contact bleef bestaan.

‘Snel beklonken’
Bastiaan Klomp, directeur Thermae 2000, vond het ontbreken van yoga in zijn bedrijf een gemis. “Een intensieve samenwerking met Yogaplace was snel beklonken. Wanneer we iets zelf niet kunnen aanbieden, zoeken we het liefst naar kwalitatieve partners in de omgeving. Met Yogaplace was er direct een match.”
Media september start een introductieprogramma waarbij mensen in vijf weken kunnen kennismaken met het nieuwe aanbod.”

 

Persbericht: WijLimburg

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *