Vitaliteitsreis 2021 Live

Tijdens Vitaliteitsreis Live word je mee op reis genomen en staan we samen stil bij verschillende onderdelen van vitaliteit. Een mix van inspirerende kennissessies, praktische tips over vitaliteit van medewerkers vanuit ervaringsdeskundigen, inzicht in werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Diverse experts komen aan het woord; waaronder gastspreker filosoof & cabaretier Paul Smit. Verder zijn er eerlijke gesprekken met (HR)managers en MKB ondernemers over de uitdagingen en resultaten. Nieuwe inzichten, trends, cijfers en toekomstplannen over hoe vitaliteit in Limburg uiteengezet door de Provincie Limburg. Tot slot gaan we in gesprek met overheidsbestuurders en Rabobank Nederland.

Het event wordt online gestreamd en afhankelijk van de COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal live tickets beschikbaar. De locatie van het live gedeelte is de Rabobank te Sittard.

Zet donderdagochtend 23 september 2021 vast in je agenda!
In de week van 23 augustus kun je jouw plek reserveren.

Direct als eerste de uitnodiging ontvangen? Geef je contactgegevens aan ons door, dan krijg je van ons als eerste de info voor aanmelding.