Vraag de terugkijk-link aan

Voor velen in onze prachtige provincie zit de vakantie er weer (bijna) op. We hopen dat je in de afgelopen periode tot rust bent gekomen en er weer vol energie tegenaan kan.

Maar wat als jij of je medewerkers dit niet zo ervaren? Weet jij wat dit voor gevolgen heeft voor zowel de medewerker maar ook voor het bedrijf? Denk aan arbeidsongeschiktheid, verminderde productiviteit en een verhoogd verzuimpercentage. Hier kunnen zowel werknemer als werkgever iets aan doen. Tijd voor actie!

Vitaliteitsreis Live 2021

Samen met de Rabobank organiseren we 23 september de Vitaliteitsreis Live 2021. Ga met ons mee op reis. In een aantal tussenstops staan we samen stil bij verschillende elementen van vitaliteit. Je ontvangt tips & tricks om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten, waardoor medewerkers met plezier naar hun werk gaan, hun talenten inzetten en vitaliteit uitstralen.

👌🏽 Line up:

🎤 Moderator Joop Wolters ontvangt HR managers en Preventiemedewerkers die dagelijks qua vitaliteit op de werkvloer met hun voeten in de klei staan. Wat zijn de successen, de moeilijke momenten en de resultaten?

➡️ Bankgasten zijn onder andere: Eline Hermans (Beleidsadviseur HR VISTA College) en Martijn van Mulken (Arbo coördinator Gemeente Maastricht).

🎤 Keynote speaker Paul Smit | Over de vitaliteit van het brein en waarom gedragsverandering zo moeilijk is.

🎤 Janine Vos | CHRO | Member Managing Board Rabobank | Over Growing better together en hoe Rabobank bedrijven en organisaties helpt met de (financiële) vitaliteit van medewerkers.

🎤 Loek Vaessen gaat namens Limburg Positief Gezond in gesprek met zijn gasten over de sociale agenda 2020-2025, de cijfers, de resultaten en initiatieven.

➡️ Bankgasten zijn onder andere: Han von den Hoff (Directeur/bestuurder Stichting Burgerkracht Limburg).

🎤 Het inspirerende persoonlijke verhaal over veerkracht van Paul Ramakers

🎤 Kimberly Schellen van Rabobank Wellbeing | Over data & vitaliteit van medewerkers.

 

Bovendien ontvangen alle deelnemers een gevuld Vitaliteitskoffertje waarmee je de reis binnen jullie organisatie nog beter, leuker en succesvoller kunt voortzetten.

 

Donderdag 23 september
9:00-12:00 uur | Locatie: Rabobank Sittard
Hybride event: Live tickets & online stream (bij het bestellen van je ticket geef je aan wat je wilt: erbij zijn of online meekijken).

 

Gratis deelname voor Rabobank klanten!

⚠️ Zijn jullie als bedrijf of organisatie klant bij de Rabobank dan heb je een aparte mailing gehad met een promotiecode zodat je gratis kunt deelnemen. Niet gehad? Mail ons even je gegevens info@vitaal-limburg.nl

Kortingscode

⚠️⚠️ Speciaal HR managers (Arbo coördinatoren en preventiemedewerkers) werkzaam in het MKB (meer dan 10 medewerkers) hebben wij een extra promotiecode waarmee je i.p.v. €150 voor € 50,- kunt deelnemen.
Deze promotiecode ontvangen? Stuur je gegevens naar info@vitaal-limburg.nl

Vraag de terugkijk-link aan