Op een InterActieve manier kennis en inspiratie opdoen bij Limburgse collega HR managers en werkgevers

Maandag 13 februari | In samenwerking met Team-Focus | Maastricht.

Meld je nu aan voor de InterActieve HR meeting in samenwerking met Team-Focus:

Tijdens een heerlijke boswandeling van Buitenplaats Vaeshartelt (gelegen naast de locatie van Team-Focus) met elkaar in gesprek over praktische en low-budget tips rondom vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.  Je hoeft echt niet steeds opnieuw zelf het wiel uit te vinden, laat je vooral inspireren door praktische voorbeelden van collega’s en deel met elkaar bewezen successen en tips. 

Niet iedere organisatie heeft een giga budget of medewerkers die hier een fulltime aan werken, dat betekent niet dat je als bedrijf dan weinig kunt doen. Maar het ontbreekt je mogelijk wel aan tijd om zelf de rust te vinden om eenvoudige praktische activiteiten te bedenken en te organiseren. Of het zijn steeds dezelfde ideeën en zijn jullie vooral ook op zoek naar eens ‘iets anders’.

Op het goede spoor gezet worden, andere ideeën horen en weten hoe anderen dat dan gedaan hebben scheelt een hoop (denk)tijd. Daarom deze Interactieve-meeting, waarmee je de volgende dag op de eigen werkvloer mee aan de slag kunt.

PROGRAMMA

Parkeren op de parkeerplaats van Vaeshartelt en daar begeleiden we je naar het Bijenhuis. Een super leuke buiten-locatie waar we je ontvangen met koffie en thee.

Team-Focus (Inka Dautzenberg en Arend Lunenborg) geven een korte presentatie over de Team-Focus en de koppeling met de Interactieve-wandeling die daarna volgt.

“Je bewustmaken dat je een keuze hebt. Dat is bij Team-Focus ons doel. Daarom stellen we vragen. Veel vragen. En we werken volgens onze 5 D’s: doen, doen, doen, doen, doen. Vaak doen we dat buiten, ook als het regent of stormt. Waar je weg van je standaard werkplek de verbinding met elkaar aangaat door te doen. Want doen is de beste manier van denken. En doen geeft pas echt bewustwording, inzicht en actie. Zo kom je als coach, leidinggevende of team verder.” | Team-Focus.

In wisselende samenstellingen wandelen we door het bos. Al wandelend krijgt iedereen verschillende opdrachten en gespreksstof rondom het thema: ‘Praktische en low-budget vitaliteitstips op de werkvloer’.

We sluiten af met een gezamenlijk drankje binnen bij Vaeshartelt. 

PRAKTISCHE INFO

  • Maandag 13 februari 
  • Ontvangst: 14:00 uur | Einde: 16:00uur 
  • Locatie: Team-Focus (Weert 11, 6222 PG Maastricht).
  • Parkeren: Buitenplaats Vaeshartelt (Weert 11, 6222 PG Maastricht)
  • Het is een buitenactiviteit die in principe (mits het echt heel slecht weer is) doorgaat. Uiteraard zullen we het iets aanpassen wanneer het regent. 
  • Trek passende buitenkleding aan (warme jas en lekkere, stevige wandelschoenen die vies mogen worden).

AANMELDEN

Ticket kost € 24,95

Mocht het aanmelden niet lukken? Stuur even een mail naar info@vitaal-limburg.nl
We helpen je met alle liefde.

Partners van Netwerk Vitaal Limburg kunnen zich kosteloos aanmelden (hebben hierover een aparte mailing en code ontvangen).