Kijkje in de HR keuken bij VISTA college

Kennis en inspiratie opdoen bij Limburgse collega HR managers en werkgevers op gebied van vitaliteit op de werkvloer.

Niet alleen kennis & inspiratie opdoen, maar ook zelf in beweging. Limburgse HR managers brachten een bezoek aan het VISTA college in Maastricht. Weeting (wandelen + ontmoeten) was onderdeel van het programma.

VISTA college was deze keer onze gastheer en gaf een kijkje achter de schermen van hun vitaliteitsreis intern met medewerkers en studenten.

Frank Schoonbrood (coördinator VISTA VITAAL) en Eline Hermans (Beleidsadviseur HR bij VISTA college) hadden een waardevol & gevarieerd programma samengesteld.

Zodat alle aanwezige HR managers en Limburgse werkgevers met een goed gevulde rugzak aan kennis en inspiratie meenamen naar de eigen werkvloer.

Uiteraard werd dit Kijkje in de HR keuken in Vitaliteitsstijl georganiseerd en vormde  beweging en ervaring op gebied van vitaliteit ook een onderdeel van het programma.

Uiteraard zorgden we ervoor dat iedereen hieraan kon deelnemen. 

Terugblik programma:

  • Namens VISTA college gaven Karel van Rosmalen (bestuursvoorzitter), Eline Hermans (beleidsadviseur HR) en Frank Schoonbrood (projectleider VISTA VITAAL) een interactieve presentatie over VISTA VITAAL; de strategie, plan van aanpak, keuzes, uitdagingen en resultaten.

  • Er was alle gelegenheid om vragen te stellen, zodat opgedane kennis gebruikt kon worden voor de eigen werkvloer.

  • Als groep gingen we tijdens ‘ de meeting’ met elkaar in gesprek over welke uitdagingen en successen er op ieders werkvloer zijn en op welke manier we elkaar van kennis & inspiratie kunnen voorzien.

  • Weeting (wandelen + meteen). Middels een interactieve uitgestippelde wandeling over de Groene Loper maakte de hele groep kennis met elkaar, maar werd iedereen ook uitgedaagd om de opdrachten qua kennis en ervaringen samen uit te voeren.

In mei organiseren we weer een nieuw Kijkjein de HR keuken bij een Limburgs bedrijf of organisatie.
Onze partners kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Zij ontvangen bovendien voor hun relaties & klanten een extra kortingscode om deel nemen.

Kosten regulier ticket: 25 euro.

Ben je HR manager of Limburgse werkgever en wil je de volgende keer ook deelnemen?

Mail je gegevens en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging incl. kortingscode.