OVER MOSA.

Royal Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 is opgericht.

We omarmen de Cradle to Cradle Certified®-filosofie en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. In meer dan vijftig landen verspreid over vier continenten prijken onze tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel binnen als buiten. 

Mosa hecht net zoveel waarde aan zijn mensen als aan zijn producten. Er werken circa 550 werknemers bij Mosa, ieder met zijn eigen specialiteit. Wat ons iedere dag weer bindt is de manier waarop we samenwerken én onze bedrijfscultuur. Het is wat Mosa, Mosa maakt. Een uniek, bijna niet uit te leggen gevoel.

MOSA. ALS PARTNER VAN NETWERK VITAAL LIMBURG

Het is onze ambitie om positief bij te dragen aan het welzijn van onze medewerkers en een ‘Great place to work’ te zijn. Daarom investeren we in ons Mosa Boost programma: een op maat programma, ontworpen voor én door medewerkers, gericht op deze twee pijlers.

We faciliteren met een uitgebreid jaarprogramma, dat ondersteunt om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Zo geven we onze medewerkers de mogelijkheid onder eigen regie te werken aan bijv. (mentale) vitaliteit, gezonde voeding- en/of slaappatronen. 

Ook organiseren we leuke, leerzame en gezonde activiteiten en challenges gedurende het jaar en worden er persoonlijke Mosa Boost doelen opgesteld tijdens één op een gesprekken. Zo laten we medewerkers op een laagdrempelige manier kennis maken met het programma en is het een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Doen we al alles goed? Zeker niet, het is een proces waarin we elke dag iets leren. We blijven bouwen en zijn trots op iedere stap in de juiste richting, de grote en de kleine.