5-JARIG LUSTRUM

Dat men niet meer om Vitaal werkgeverschap heen kan, zeker in deze tijd, dat moge duidelijk zijn. Netwerk Vitaal Limburg (NVL) is alweer 5 jaar geleden opgericht met als doel gelukkige en energieke medewerkers te hebben en te behouden in Limburg. Maandag 31 januari jl. kwamen de partners van het netwerk bij elkaar bij Thermae 2000 om met elkaar te praten over vitaliteit op de werkvloer en de plannen voor 2022 met elkaar te delen.

Het netwerk staat bekend om zijn uitgebreide vitale customer journey, waarin vitaal werkgeverschap duidelijk wordt aangeduid als een som der delen en een continue proces. “Juist in deze tijd, waar we te maken hebben met leefstijluitdagingen, waarin Limburg vergrijst en de nieuwe generatie andere eisen stelt aan haar werkgevers en maatschappelijke discussies rondom goed werkgeverschap relevanter worden, is het ge- sprek voeren rondom vitaal werkgeverschap zo belangrijk”, stelt Pauline Verhoef, voorzitter van NVL.

NVL BREIDT UIT

Het netwerk breidt uit, recentelijk sloten ook Sportsinn, Vista, Sevagram en LIOF aan. Roel Paulus, HR Directeur Sevagram: “Wij zijn bij Sevagram als grote werkgever ontzettend bezig met een vitaal beleid voor onze 2800 medewerkers. Dit zit echt verweven in onze overkoepelende HR strategie. Veel van de zaken die wij oppakken, zijn echter ook prima mogelijk voor kleine bedrijven. Reden voor ons o aan te sluiten bij Netwerk Vitaal Limburg, is dat wij gezond en vitaal werkgeverschap supporten. Enerzijds willen wij ons als werkgever zo profileren en anderzijds hopen wij hiermee andere bedrijven te stimuleren er ook mee aan de slag te gaan.

VITAALSTE WERKGEVER LIMBURG

Netwerk Vitaal Limburg heeft als missie dat Limburg de vitaalste werkvloer van Nederland kent en zal in 2022 diverse activiteiten organiseren ter bevordering hiervan. Los van het jaarevent dat donderdag 22 september 2022 op de agenda staat, organiseren zij de ‘Kijkjes in de keuken’ waarin partners van het netwerk bij elkaar over de vloer komen en letterlijk een kijkje krijgen in de keuken van het vitaliteitsbeleid. Samen met LWV zijn er vitale werkgroepen en zal NVL tevens een bijdrage leveren aan het sportevent van LWV. Tot slot ook een nieuw item, namelijk de Award voor het Vitaalste Bedrijf van Limburg, dat NVL samen met Ondernemen in Limburg zal gaan organiseren.

Heb jij als werkgever vitaliteit ook hoog op de agenda staan en wil je meer weten over een vitale werkvloer?

Stuur ons een berichtje info@vitaal-limburg.nl om ook kennis te maken.

 
 

page1image20680144

 

BEELD Johan Latupeirissa

 
Facebook
Twitter
LinkedIn