WIE WORDT DE VITAALSTE WERKGEVER VAN LIMBURG? JE KUNT VANAF NU INSCHRIJVEN OM DEEL TE NEMEN.

HR managers en werkgevers opgelet: Inschrijving ‘Vitaalste werkgevers van Limburg’ is gestart!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de titel “Vitaalste Limburgse Werkgever 2023”. De winnaar van de Award, een initiatief van Netwerk Vitaal Limburg (NVL) en Ondernemen in Limburg, wordt 28 september 2023 tijdens de Vakdag (Vitaliteitsreis Live 23), opnieuw uitgereikt.
 
Aan de werkgever die investeren in het welbevinden van hun medewerkers om hen extra podium en waardering te geven het meest inbedt in zijn HR-beleid.

PROGRAMMA: 'AAN DE SLAG MET VITALITEIT OP DE WERKVLOER'

Programma voor Limburgse bedrijven en organisaties die inzetten op meer vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.
Je bent als organisatie al enigszins gestart of jullie staan nog aan het begin. Lees meer over dit nieuwe programma speciaal voor Limburgse bedrijven & organisaties. 

Data 4 trainingssessies: donderdagochtend 13 april, 11 mei, 8 juni en 13 juli.
Locatie: Burgerkracht | Mercator 1, Sittard.
Programmaleider: Loek Vaessen.

AGENDA

HR-meetings | Kennissessie 'Employer branding & Vitaal Werkgeverschap' | door MijnMarketing.comVitaal Werkgeverschap.

Netwerk Vitaal Limburg is de plek voor Limburgse werkgevers en HR managers op gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Het is onze missie om van Limburg de Vitaalste Werkvloer van Nederland te maken.

Alles begint met de eerste stap. Je hoeft niet in één keer de volledige organisatie om te gooien. Door consistent de juiste stappen te zetten zorg je voor draagvlak, implementatie en succes op de lange termijn. Dat hoef je niet alleen te doen, dat kan samen.

INFORMEREN 

Kennis opdoen van bewezen experts op gebied van vitaliteit op de werkvloer.
Leren van en met elkaar tijdens onze kleine en grote evenementen speciaal voor HR managers.

INSPIREREN

Geen algemeen 1000 in een dozijn verhaal maar concrete praktijkvoorbeelden van collega’s die ook met de HR-voeten in de klei staan.
Kennis en ervaringen delen over aanpak, uitdagingen en successen.

VERBINDEN

Vitaliteit in zijn totaliteit. Elke bijeenkomst zet je aan tot groei; voor jou persoonlijk als HR en toepassing binnen jullie organisatie.

Gevolg meer succesvolle vitaliteit op de werkvloer en voor jezelf.

Een HR-partnerschap met Netwerk Vitaal Limburg verbindt je als organisatie met andere organisaties die eenzelfde ambitie hebben.

Samen dragen we het Vitaliteitsverhaal uit en zet jullie organisatie met ‘Vitaal werkgeverschap’ extra op de kaart.

Bovendien geeft het je direct kosteloos toegang tot al onze events & meetings, die qua inhoud speciaal voor werkgevers en (interim) HR managers zijn.

Dan wel P&O, Health & Safety managers of andere medewerkers met vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid in hun takenpakket.

 

PROFILERING

De aandacht en investeringen om de vitaliteit van jullie medewerkers te vergroten is een waardevol en onderscheidend kenmerk.

Zodat je een sterke positie inneemt als aantrekkelijke werkgever en waardevolle partner om mee samen te werken.

 

 

OVERZICHT

Stress is een gevolg van te weinig overzicht en daardoor de grip verliezen.

Partnerschap met Netwerk Vitaal Limburg geeft direct een compleet palet aan kennis van professionals en verbinding met HR-collega’s.

 

 

PERSOONLIJK

Limburg is de bodem van waaruit we ons verhaal delen. We spreken ook figuurlijk de Limburgse taal; kennis van de uitdagingen die de verschillende regio’s kennen, tot aan waardevolle samenwerkingen door de hele provincie.


“Wij geloven dat gelukkige en energieke Limburgse medewerkers met plezier naar hun werk gaan, hun talenten inzetten en vitaliteit uitstralen. Dit zorgt voor optimale resultaten van werkend Limburg door een lager ziekteverzuim en meer productiviteit en werkgeluk én behoudt van arbeidskrachten in Limburg.

Vitaal Werkgeverschap is een ongoing proces dat aandacht, keuzes en investering vraagt.
Wij vinden het belangrijk om deze verhalen te delen en initiatieven zichtbaarheid te maken.”

 

"Wij zijn bij Sevagram als grote werkgever ontzettend bezig met een Vitaal beleid voor onze 2800 medewerkers. Dit zit echt verweven in onze overkoepelende HR strategie. Veel van de zaken die wij oppakken, zijn echter ook prima mogelijk voor kleinere bedrijven. Reden voor ons om aan te sluiten bij Netwerk Vitaal Limburg, is dat wij gezond en vitaal werkgeverschap supporten. Enerzijds willen we ons als werkgever zo profileren en anderzijds hopen we hiermee andere bedrijven te stimuleren om hier ook mee aan de slag te gaan."
Roel Paulus
Directeur HR Sevagram
Wil je direct op de hoogte blijven van de events & meetings die wij organiseren op gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid? Geef je gegevens dan door, dan zorgen wij dat je alle info ontvangt. Daarnaast delen we extra kennis, inspiratie en Limburgse praktijkvoorbeelden. P.s. Afmelden is snel & makkelijk geregeld, je zit dus nergens aan 'vast.'