OVER AEVITAE

Aevitae is een verzekeraar voor zorg-, inkomens- en schadeverzekeringen. Sinds kort hebben we ook een eigen arbodienst. Ondernemen zit in ons DNA. Met klanten door heel Nederland en kantoren in Heerlen, Eindhoven en Rotterdam, weten wij als geen ander hoe belangrijk werknemers zijn voor een organisatie.

Zij zijn tegelijkertijd het sterkste onderdeel van een organisatie én het kwetsbaarste. Als werkgever probeer je je werknemers inzetbaar te houden. Dat is vaak een uitdaging. Met de juiste hulp en expertise helpen wij organisaties om gezond gedrag en veerkracht te stimuleren. Dat kan volgens ons op veel manieren. Maar hoe weet je nu echt wat voor jouw organisatie het beste werkt?

ONZE MISSIE

Door ons complete aanbod en makkelijke bereikbaarheid via één loket hebben wij alles in huis om de vitaliteit en gezondheid van jouw medewerkers en jouw organisatie de aandacht te geven die nodig is.

Onze dienstverlening is geen standaardpakket, met standaard procedures en standaard contactmomenten. Wij luisteren, denken mee, combineren oplossingen en leggen de verbindingen die nodig zijn om werkgevers te ontzorgen. We vertalen onze kennis, inzichten en data-analyses naar (preventieve) gezondheidsprogramma’s en interventies. We denken graag mee met verzuimvraagstukken en ontzorgen daar waar nodig.

AEVITAE ALS PARTNER VAN NVL

Wij zijn overtuigd dat alleen een integrale aanpak werkt om vitaliteit en werkgeluk in organisaties te brengen en te houden. Daarom voelen wij ons zeer verbonden met de missie van Netwerk Vitaal Limburg en dragen wij graag ons steentje bij.

Waarom zou je alles alleen moeten doen als je gebruik kunt maken van alle ervaringen en inzichten die er al zijn? Door met een open blik te blijven kijken naar vitaliteit, niet alleen die van je eigen organisatie, maar juist ook om je heen, raak je nooit uitgeleerd en blijf je geïnspireerd!

VITALITEIT IN EIGEN HUIS

Aevitae heeft inmiddels drie vitalogen die zich bezig houden met vitaliteit. Wij werken volgens het vitaliteitsmodel, waarbij we uitgaan van een holistische aanpak. Dat betekent dat we aandacht geven aan alle aspecten van de vitaliteitsschijf. Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor onze eigen werknemers.

Werkgeluk is een belangrijk thema. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide menukaart voor al onze medewerkers met veel voordelen en activiteiten die hier mooi op aansluiten, een “ontspanningsruimte” om even af te schakelen en acties gedurende het hele jaar.