Banner image
Banner image
Banner image

Op maandag 5 oktober aanstaande zullen de staatssecretarissen Blokhuis en Van ‘t Wout de officiële aftrap doen van het landelijke programma “Vitaal Bedrijf”.

 

Limburg is de eerste regio die mag beginnen met dit programma en heeft daarmee de landelijke primeur! Het programma zal ondernemers helpen met het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer. Aan de slag gaan met een gezonde leefstijl van werknemers kan bedrijven namelijk veel opleveren.

Fitte werknemers zijn duurzaam inzetbaar en meer gemotiveerd. Door samen activiteiten te ondernemen, verbetert de sfeer in het bedrijf en gaat het ziekteverzuim omlaag.

Het programma biedt praktische, onafhankelijke ondersteuning voor jou als ondernemer, zoals een scan,advies op maat en informatie over mogelijke activiteiten in het bedrijf.
De bijeenkomst vindt digitaal plaats en wordt georganiseerd in samenwerking met Netwerk Vitaal Limburg en de Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!.

Van 11.00 uur tot 12.00 uur kun je live het gesprek volgen tussen de staatssecretarissen en twee ondernemers. Tevens zal officieel de aftrap worden gedaan van het landelijke programma Vitaal Bedrijf.

Meld je aan voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen:  bijeenkomsten@lwv.nl

AANMELDEN

 

 

Image module