Stemmen

De vitaalste werkgever van Limburg Deze award is bedoeld om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen en hiermee andere bedrijven op een positieve manier ‘te besmetten’ met goede ideeën en vitaal ondernemerschap.

Vakkundige jury
‘We hebben onze meetlat gelegd tegen over een drietal niveaus waarmee organisaties met vitaliteit aan de slag kunnen.’ aldus Bas Diederen die als gezicht van de jury het woord mocht voeren. Op de eerste plaats is gekeken naar vitaliteit in de organisatie als geheel. Oftewel heeft de organisatie vitaliteit verbonden aan een missie en uitgewerkt in een strategie inclusief financiën, communicatie en committment van het management team. Daarna hebben we gekeken naar de aanwezigheid van een vitale cultuur met de elementen leiderschap, vertrouwen en werkgeluk. Deze zaken zijn af te meten aan zingeving, betrokkenheid, autonomie en positieve emoties. Tot slot is er gekeken naar het aanbod van interventies en vitale activiteiten. Voor de categorie groot bedrijf mochten we zo’n 15 inzendingen ontvangen en vanuit MKB 9 inzendingen. Uiteindelijk was er maar plek voor 3 finalisten per categorie. Binnen de categorie MKB zijn dit geworden Vandaag, Viduro en Verzinkerij van Aert.

Publiekstem
Hoewel de stem van de jury voor 75% bepalend is, is er ook een publieksstem in het leven geroepen. Dit om de vitale boodschap nóg meer onder de aandacht te brengen.

In welke categorie wilt u stemmen?

De genomineerden zijn:
De genomineerden zijn: