In onze snel veranderende wereld kan het soms voelen alsof we constant achter de feiten aanlopen. Medewerkers ervaren druk en stress, en bedrijven worstelen met het behouden van een gezonde werkomgeving. Bij Boxchainge begrijpen we dit en bieden we oplossingen.

Onze aanpak is eenvoudig maar krachtig: we geloven in het belang van veerkracht. Door middel van bokstherapie creëren we een leeromgeving waarin medewerkers leren hoe ze veerkracht kunnen ontwikkelen en toepassen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit leidt niet alleen tot vitalere medewerkers, maar ook tot een meer veerkrachtige organisatie.

Bij Boxchainge streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, zodat ze met vertrouwen en veerkrachtigheid kunnen blijven functioneren in hun werkomgeving.

Met ons partnerschap bij Netwerk Vitaal Limburg kijken we ernaar uit om samen met bedrijven en medewerkers te werken aan een veerkrachtigere toekomst.

Wat is bokstherapie?

Bokstherapie is een lichaamsgerichte behandelvorm waarbij de bokshandschoen wordt ingezet. Niet ‘praten over’, maar vanuit de beweging een intense ervaring creëren, waarbij je contact maakt met tegelijkertijd emoties, gedachten en lichamelijke sensaties vanuit het hier en nu.

De manier waarop je bokst is vaak een afspiegeling van wie je bent en hoe je je gedraagt buiten de boksring. Het vertelt je verhaal zonder dat je er woorden aan hoeft te geven. Je laat zien wie je echt bent en welke patronen jij hanteert.

Boxchainge is gespecialiseerd op het gebied van bokstherapie. Samen met gedreven specialisten uit de GGZ staat er een krachtig team klaar om de veerkracht van de medewerkers of hele teams te vergroten en tevens de ontwikkeling te stimuleren.

Zowel individueel als in groepsverband.

Individueel traject:

Een individueel traject is mogelijk voor elke medewerker binnen een bedrijf. De twee thema’s Veerkracht & Ontwikkeling zullen telkens het vertrekpunt zijn binnen het traject.

Wat is nodig om de veerkracht te vergroten en mogelijke uitval te voorkomen? Of zijn er persoonlijke vraagstukken om groei te stimuleren?

Hierbij zoeken we naar een verdieping in het volledig leren kennen van jezelf, om zo veerkrachtiger te worden en regie te nemen over je eigen groeiproces.

Elk traject is maatwerk. De bokstherapie staat altijd centraal, maar waar nodig zetten we extra behandelmethoden (EMDR) in om de doelen te bereiken en elke medewerker weer in hun kracht te zetten.

Groepsverband (Workshop & Teamcoaching):

Ons aanbod op groepsniveau varieert van eenmalige workshops tot intensieve programma’s om duurzame verandering te realiseren.

Uiteraard staan ook hier de thema’s veerkracht en ontwikkeling centraal. Hoe kan het team beter presteren, effectief communiceren en elkaar beter leren kennen waardoor de mate van veiligheid wordt vergroot?

Met als uiteindelijk resultaat een optimale werksfeer creëren.

Dit alles op een ervaringsgerichte manier, niet alleen maar praten maar in de actie!