OVER HEALTH2WORK

Health2Work adviseert over gezonde en efficiënte werkomgevingen voor zowel kantooromgevingen, als zorgomgevingen als industriële omgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work jou voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

HEALTH2WORK ALS PARTNER VAN NETWERK VITAAL LIMBURG

Vanuit ons vakgebied zien wij dagelijks hoe een optimaal ingerichte werkplek kan leiden tot meer werkgeluk en werkplezier.

Wij besteden hier binnen onze eigen onderneming uiteraard veel aandacht aan en ervaren zo dagelijks de positieve effecten van gezond en dynamisch werken.

Wij vinden het belangrijk dat alle werknemers in Limburg, en de rest van Nederland, gezond en efficiënt kunnen werken. Middels ons partnerschap proberen we deze boodschap uit te dragen en organisaties te ondersteunen om dit ook voor hun eigen medewerkers te realiseren.

Naast een gezonde werkomgeving hechten wij zelf ook veel waarde aan een gezonde levensstijl waarbij sporten zeker niet mag ontbreken. Zo brengt onze Limburgse ergonomisch adviseur Ruud Hanssen geregeld tijd door op zijn racefiets.

In 2020 heeft Health2Work de inrichting verzorgd van het nieuwe dienstencentrum van Land van Horne in Weert waarbij vitaliteit één van de drie pijlers was naast functionaliteit en sfeer. Projectleider Leon Tobben: “Het feit dat Health2Work heel erg gericht is op de vitaliteit van de gebruiker heeft ons als zorgorganisatie enorm aangesproken”. “Uiteindelijk is je personeel je kapitaal, dus daar zul je in moeten investeren. Als een medewerker zich vitaal goed voelt, levert dat de organisatie alleen maar meer op”.