De bron van Netwerk Vitaal Limburg ligt, hoe toepasselijk, bij Thermae 2000.
In 2017 organiseerden wij een mini vakdag voor werkgevers en HR managers om het verhaal over het belang van vitale medewerkers te vertellen. Dit alles onder genot van het eerste vitale ontbijt samen en een voeten-ijsbad sessie met een aantal aanwezigen.

Het verhaal kreeg gehoor, er bleek behoefte te zijn aan meer kennis en inspiratie over dit thema. Met vragen als: ‘Maar hoe pak je dat aan en hoe kunnen we met elkaar in gesprek blijven om van elkaar te blijven leren?’

Dat resulteerde in 2018 in een grotere aanpak en was de eerste Limburgse vakdag voor HR managers een feit. Samen met diverse andere Vitaliteitspartners werd het een dag vol inspiratie, kennis, verbinden en ook zelf ervaren. Meer dan 100 HR managers en werkgevers liepen op hun blote voeten over de Cauberg, genoten samen van een Vitale lunch en werdn ondergedompeld in masterclasses en workshops.

Netwerk Vitaal Limburg was definitief een feit toen aansluitend de founding partners zich verenigd hebben in een Stichting en hun missie om van Limburg de Vitaalste werkvloer te maken kon gaan groeien.

Buitenzwembad van Thermae 2000