'Employer branding & Vitaal Werkgeverschap'

  • Woensdagochtend 19 april 
  • 10.00-12.00 uur
  • Locatie: MijnMarketing.com | Uranusstraat 17, Brunssum

‘Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen en behouden als werkgever in de ogen van (potentiële) medewerkers en hun beïnvloeders met als doel het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers”. Google eens naar ‘Employer Branding’ en deze definitie komt al snel naar voren. Maar wat zijn nou concrete voorbeelden die bewezen hebben te werken?

Vitaal Werkgeverschap, oftewel als werkgever inzetten op fysiek, mentaal en emotioneel welbevinden van de medewerkers, kan een ultiem voorbeeld zijn van een ‘authentieke en onderscheidende voorkeurspositie’.

Hoe combineer je deze twee nou slim, strategisch en praktisch? Zodat jij als werkgever op de radar komt en blijft bij (potentiële) medewerkers. Daar gaan we mee aan de slag in de aankomende HR-meeting. Visionair Sir Richard Branson bracht het mooi onder woorden: ” Train people well enough so they can leave, treat them well enough so they don’t want to.” – Sir. Richard Branson | Virgin.’

Meld je aan voor deze HR-meeting!

Laat je inspireren door het eigen verhaal en de praktische voorbeelden van MijnMarketing.com Inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 35 professionals op gebied van marketing en communicatie.

PROGRAMMA
  • Presentatie over employer branding (Employer Value Proposition, drijfveren werkgeluk, kandidaatreis, campagne inspiratie) i.c.m. Vitaal Werkgeverschap.
  • Workshop ‘Je eigen kandidaatreis’ 
  • Persoonlijke vragenronde n.a.v. de presentatie & workshop.

 

Vragen als ‘Waar begin ik met mijn Employer Branding?’, ‘Hoe stel ik een kandidaatreis op?’ en ‘Hoe kan ik me als werkgever onderscheiden?’ worden tijdens deze kennissessie beantwoord. Na de sessie ga je de deur uit met je eigen kandidaat-reis (of deels ingevuld, van waaruit jezelf verder kunt). 

 

Belangrijk: deze HR-meeting biedt voor max. 15 personen deelname (vol = vol).  Meld je dus snel aan als je erbij wilt zijn!

NVL partners kunnen kosteloos deelnemen (ontvangen hier een aparte mailing over met eigen aanmeldcode).

Ticket: € 24,95