OVER LIMBURGSFRUIT

Ben je op zoek naar een makkelijke eerste stap binnen vitaliteit? Begin dan bij Limburgsfruit!
Vanuit Limburgsfruit.nl maken we organisaties een stuk vrolijker, mensgerichter en dus vitaler. Er komt aandacht voor het onderwerp vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast helpen jullie als organisaties samen met ons mee om de lokale samenleving te ondersteunen! 

LIMBURGSFRUIT ALS PARTNER NETWERK VITAAL LIMBURG

Vitaliteit in algemene zin, (en dus ook op de werkvloer) zal de komende jaren alleen maar meer aandacht krijgen. Onze huidige maatschappij is constant onderhevig aan verandering en bedrijven zullen hierin (in het snelle tempo) mee moeten. Kies je niet voor een vitale organisatie, dan kiest de werknemer van de zeer nabije toekomst ook niet meer voor jou. 

Via het partnership van Netwerk Vitaal Limburg willen wij nog meer bedrijven enthousiast maken om met vitaliteit aan de slag te gaan. Weet je niet waar je moet beginnen, start dan in ieder geval met een stuk fruit op de werkvloer en wij helpen je al een flink stuk op weg.
Met fruit op de werkvloer van Limburgsfruit.nl maak jij de medewerkers bewust van vitaliteit (fruit straalt nu eenmaal gezondheid uit), geef je een frisse blik en laat je jouw waardering aan de medewerkers zien.
 
Wist je dat het fruit dat wij gebruiken binnen ons concept voor een groot gedeelte van Limburgse bodem komt. Samen helpen wij dus ook onze Limburgse boeren en telers een handje en dragen we dus bij aan een duurzamere maatschappij.
 
Binnen onze eigen organisatie willen wij medewerkers juist stimuleren hun eigen keuzes te maken (autonomie). Zo mogen ze zelf hun vakantiedagen bepalen, sporten / bewegen onder werktijd en zelf bepalen hoe ze hun werkzaamheden / werkdagen indelen.
Uiteraard hoort het beschikbaar hebben van gezonde voeding (daar hebben wij namelijk wel verstand van), hier ook bij.