OVER SPORTSINN

Bij Sports INN hebben we de visie: Sports energize the world! Met de juiste energie kun je de wereld in beweging brengen op een manier die bij jou past (als organisatie). Door sport, vitaliteit en cultuurverandering in te zetten, kunnen we van jouw team een wINNing team maken en je laten groeien als organisatie.
Hoe doen we dit? Wij bedenken een concept dat bij jullie past en zetten onze community van Sports INN Professionals in om samen resultaten te behalen.

SPORTSINN ALS PARTNER VAN NETWERK VITAAL LIMBURG

Bij Sports INN willen we bedrijven en organisaties helpen op topsportniveau te presteren. Daar is vitaliteit en werkgeluk natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel van. Door hier de juiste aandacht aan te geven, kun je van jouw team een wINNing team maken en de (organisatie)doelen behalen.

Onze Team Up Session is een voorbeeld van een krachtige tooling, die we op dit moment voor meerdere organisaties inzetten. Speciaal voor organisaties en teams die op het hoogste niveau willen presteren, verzorgen wij de Sports INN Team Up Session.
Van voorbereiding op het nieuwe seizoen tot het spelen van de wedstrijd, als team beleef je het samen op een interactieve manier! Maar hoe is deze training ontstaan? Door een teamuitje van onszelf.
Tijdens deze dag leer je elkaar op een ontspannen wijze beter kennen en ga je de diepte in door doelen te stellen, acties te formuleren en beoogde resultaten te benoemen. Het was super om te zien wat dit deed met de energie van ons eigen team en de toenmalig nieuwe teamleden. Net als een sportteam deden we er alles aan om het seizoen te winnen.