OVER YOGAPLACE
Yogaplace is pionier als het gaat om het implementeren van vitaliteitsprogramma’s binnen bedrijven waarin het fysieke en het mentale aspect met elkaar gecombineerd worden.

Als Yoga instituut heeft Yogaplace alle kennis en kunde in huis om het verschil te maken voor zowel mens als organisatie. Door juist deze twee facetten op een unieke wijze met elkaar te combineren ontstaat een duurzame gezondheid vanuit zelfsturing en bewustzijn.
Naast het faciliteren van bedrijfsvitaliteit is Yogaplace een erkend opleidingsinstituut voor beroepsmatige vakspecialisten waar continue groei en ontwikkeling voorop staat.

Vanuit de uitvalsbasis in Sittard faciliteert Yogaplace niet alleen regionaal maar ook landelijk dagelijks een aanbod aan studiolessen en online streamingsdiensten. Met een team van ruim 20 medewerkers staat Yogaplace voor de kracht, vitaliteit en authenticiteit van eeuwenoude (yoga)tradities. Toegepast in de hedendaagse maatschappij. Om op deze manier een bijdrage te leveren aan een vitale gezondheid op fysiek en mentaal niveau. Waardoor een leven vanuit vrijheid voor iedereen binnen handbereik is.

YOGAPLACE ALS PARTER VAN NETWERK VITAAL LIMBURG
Middels het partnerschap bij NVL wil Yogaplace haar krachten bundelen met inspirerende en innoverende organisaties en mensen die de neuzen dezelfde kant op hebben staan. De gebundelde krachten van het netwerk samen voor een steeds vitaler Limburg. Samen sterk voor vitaliteit zodat werkgeluk en vitale gezondheid in en rondom het werk de standaard wordt.

MANON SIMONIS (Eigenaar)

Yogaplace zet al meerdere jaren mens en organisatie in beweging. Een concreet voorbeeld hiervan is het faciliteren van korte momenten van rust in ontspanning voor, tijdens of na een werkdag.

In het verleden hebben MUMC, Meander, Sabic, Rabobank en nog vele andere klein en groot bedrijven middels deze sessies hun medewerkers voorzien van een korte break en moment van re-energize om daardoor vitaal en duurzaam aan het werk te blijven.