‘Een medewerker die altijd voor een ander zorgt, moet ook goed voor zichzelf zorgen. Wij als zorgorganisatie Envida ondersteunen medewerkers op heel veel manieren om fit te worden en te blijven. Hierbij hebben wij aandacht voor alle vormen van psychische en fysieke overbelasting. Maar ook bieden wij preventieve programma’s. Zo kunnen onze collega’s onder meer sporten met korting, gratis een griepvaccinatie krijgen of een health check doen.

Met Thermae 2000 verkent Envida verschillende mogelijkheden om, juist in hectische tijden zoals nu in deze coronacrisis, op een ontspannen manier te blijven werken. Recent organiseerden we een online workshop Mindfulness.
Thermae 2000 dacht hier creatief en opbouwend in mee. Want niet alleen het aantal deelnames was voor ons belangrijk bij dit initiatief. We vonden het vooral een goede kapstok om intern een moment aandacht te creëren voor balans.

Dit initiatief bereikte ook de regionale media: toch leuk dat onze cliënten en leden, potentiële collega’s en anderen nu ook weten dat wij gezond bezig zijn.’

Suzanne Houtappel | communicatie en marketing adviseur Envida 

Facebook
Twitter
LinkedIn